Tutustu alempana meidän palveluihin

Olemme erikoistuneet ilmalämpöpumppujen asennukseen, huoltoon ja korjaukseen, joten pystymme tarjoamaan ratkaisuja kaikenlaisiin ilmalämpöpumppuihin liittyviin tarpeisiin.

Pyydä tarjous
Kuvassa on ilmalämpöpumpun ulkoyksikkö.
Asenta nostaa ilmalämpöpumpun sisäyksikköä.

Asennukset

Määrittelemme asennuksessa sopivat paikat ilmalämpöpumpulle, ja asennamme sen asianmukaisesti. Asennuksessa huolehdimme myös kaikista tarvittavista sähköliitännöistä ja testaamme ilmalämpöpumpun toiminnan. Voitte luottaa siihen, että asennuksen suorittaa ammattitaitoinen henkilöstö, joka varmistaa, että ilmalämpöpumppu toimii tehokkaasti ja turvallisesti.

Varaa aika

Tarkastukset

Tarkastuksen aikana selvitämme ilmalämpöpumpun kunnon. Tarkastuksen avulla saatte tietoa ilmalämpöpumpun mahdollisista ja tulevista vioista. Halutessanne teemme tarkastuksen yhteydessä tarvittavia huolto- ja korjaustoimenpiteitä, jotta ilmalämpöpumppu toimii tehokkaasti ja turvallisesti mahdollisimman pitkään.

Varaa aika
Asentaja korjaa ilmalämpöpumpun ulkoyksikköä keinulla.
Asentaja korjaa ilmalämpöpumpun sisäyksikköä.

Korjaukset

Korjaus sisältää tarvittavat toimenpiteet ilmalämpöpumpun vian tai vian epäilyn selvittämiseksi sekä tarvittavien korjausten tekemiseksi. Korjaus voidaan tehdä myös silloin, jos ilmalämpöpumpun osat ovat vaurioituneet tai ovat vanhentuneet. Korjaus auttaa asiakkaita säästämään energiaa ja rahaa pitämällä ilmalämpöpumpun tehokkaassa kunnossa.

Varaa aika

Vuosihuolto

Vuosihuolto on säännöllinen huolto, jonka avulla varmistetaan ilmalämpöpumpun toiminta ja kunto. Vuosihuollossa tarkastetaan ilmalämpöpumpun toiminta ja sen osat, ja tarvittaessa tehdään tarvittavat huolto- ja korjaustoimenpiteet. Vuosihuolto kannattaa suorittaa säännöllisesti, esimerkiksi kerran vuodessa, jotta ilmalämpöpumppu toimisi tehokkaasti ja turvallisesti mahdollisimman pitkään.

Varaa aika
Kuvassa on kaksi ilmalämpöpumppua.